O nama

“Mi smo tim ekonomskih i računovodstvenih stručnjaka, kao i vi, te smo vam izašli u susret s ciljem da vama i vašim zaposlenicima uštedimo dragocjeno vrijeme koje ste mukotrpno trošili na ručno pisanje bilješki i osmislili za vas ovaj jednostavan, brz i kvalitetan način za kreiranje automatskih bilješki.”

OSNOVNI PODACI

Tvrtka: AVIDAN j.d.o.o. za online aplikacije

Sjedište: Ive Mikaca 2A, 42000 Varaždin

OIB: 26140122009

Vlasnik i direktor: Danijel Knezić, mag.oec.

Račun za redovno poslovanje društva vodi se kod Erste&Steiermärkische Bank d.d., HR77 2402 0061 1009 2225 8 i Zagrebačka banka d.d., HR29 2360 0001 1029 0216 7.

Društvo je registrirano u Trgovačkom sudu u Varaždinu pod brojem 070151252.

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka od 9:00 do 17:00 sati

Što je naša vodilja?

VIZIJA

Biti respektabilno poduzeće za izradu aplikacija namjenjenih računovodstvenim i kjnigovodstvenim servisima za brže, točnije i kvalitnije poslovanje na području cijele Republike Hrvatske čije se poslovanje temelji na visokoobrazovanim i stručnim kadrovima uz potporu najnovijih tehnologija i informatičke opreme i programa, te novih vještina u računovodstvu.

MISIJA

Vaš kapital je vrijedan. Mi smo opremeljeni vrhunskom informatičkom opremom koja je praćena visokoobrazovanim i stručnim kadrom. Naši zaposlenici posjeduju neophodna znanja i iskustvo za usluge koje nudimo. Naša namjera je da tu prednost zajednički iskoristimo i pokrenemo poslovnu suradnju koja će donijeti prosperitet za oba poduzeća, te širiti i unaprijeđivati poslovna partnerstva poštenjem i poslovnom etikom.

CILJ

Uz kvalitetno obavljen posao i pouzdanu suradnju zadovoljiti poslovnog partnera, te prepoznati nedostatke poslovanja i maksimalno unaprijediti i optimizirati poslovanje Vašeg poduzeća.

"

"Ubrzavamo poslovne procese i olakšavamo izradu završnih računa"

Danijel Knezić, mag.oec.

direktor