[one_half]

Trošak ili ušteda?

Koliko vremena trošite na pisanje Bilješki?

Prosječno vrijeme pisanja svega nekoliko stranica Bilješki i Odluka za jednog klijenta iznosi jedan do dva sata. To je do najviše 7 bilješki dnevno i to za samo sedam Vaših klijenta!

Zamislite samo koliko bi vremena i novaca mogli uštedjeti da ne morate sami ručno u Word-u pisati Bilješke?

Vaše bilješke mogu biti gotove za manje od jedne jedine minute na 28 stranica upotpunjene grafovima, tablicama, omjerima i financijskom analizom prema aktualnim zakonima!

Za manje od 10 minuta stigli biste kreirati Bilješke za više od 7 klijenata, za što bi vam inače trebao cijeli radni dan. Ušteda? Svakako.

[/one_half]
[one_half last=”yes”]

Ne vjerujete nam? Pogledajte video demonstraciju

[/one_half]

[one_half]2koraka[/one_half]
[one_half last=”yes”]

Kome je namijenjena aplikacija?

Za računovodstvene i knjigovodstvene servise te trgovačka društva sa samostalnim računovodstvenim i knjigovodstvenim uredima.

Aplikacija koju ste čekali!

Aplikacija koju trebate.

Nema instalacije. Nema podešavanja. Nema upisivanja. Sve je automatizirano – vi dobivate gotov tekst, usporedbu dviju godina svih upisanih stavaka, grafičke prikaze, izračunate tablice i financijsku analizu trgovačkog društva – U SAMO DVA KLIKA.

Vaše vrijeme je dragocjeno i neprocjenjivo. Od sad svoje vrijeme, koje ste trošili za pisanje bilješki, iskoristite kvalitetnije.

Bilješke analiziraju Opće podatke, Bilancu i Račun dobiti i gubitka.


Jednostavno. Brzo. Točno.


Kreirajući bilješke s biljeske.com aplikacijom podižete kvalitetu svojih usluga te poslovni imidž  kao računovodstveni ured, a isto tako i svojih klijenata naglašavajući kvalitetu svog rada tijekom cijele godine suvremenim, jednostavnim i detaljnim prikazom poslovnih rezultata.

[/one_half]